2016. aug 02.

Tábor után

írta: Újgyerektábor Bódvalenke
Tábor után

Végett ért a tábor, most már budapesti otthonunkból írjuk ezt a bejegyzést. A tábor véget ért, de sokunknak új időszámítás kezdődött. Bódvalenke előtt, illetve Bódvalenke után. Nagyon elfáradtunk, mind testileg mind lelkileg, de sokan teli vagyunk elszántsággal, hogy folytatni szeretnénk. Íme a táboroztató csapat: blcsopkep1.jpg

 

A hét folyamán 5 napon keresztül, 3 korcsoportban foglalkoztunk a gyerekekkel. Napról napra picit változott a létszám, de becsléseink szerint naponta 60-70 gyerek jött el a táborunkba.

A gyerekek nagyon lelkesen jöttek nap mint nap, a végét megszabni már, kicsit nehezebb volt. Minden korosztály maradt volna tovább. Hihetetlenül nyitottak voltak a társasjátékok iránt, napról napra látni lehetett fejlődést. Apránként fejlődött a szókincsük, a türelmük. A hét folyamán többek közt előkerült a Dobble, az Activity kids, a Dixit, a Solo, a Twister valamint a Nyerő Négyes. Gyönyörű pillanatokat éltünk át, nagy öröm volt, látni amikor gyerekek már maguktól vettek elő egy játékot és játszottak egymással, különösen szívmelengető pillanat volt, amikor két fiatal anyuka is betévedt hozzánk, és csatlakozott a játékhoz.

 

20160729_142130_1.jpg

 

20160727_172600_1.jpg

20160729_112450_1.jpg

 Nem csak a táborozó gyerekek, de mi táboroztatók is sokat fejlődtünk. Kiléptünk egy hétre a komfort zónánkból, tágítottuk az önismeretünket. Köszönünk mindent!

Szólj hozzá