2018. jan 24.

Kiwi...

írta: Újgyerektábor Bódvalenke
Kiwi...

...beszámoló a januári hétvégénkről

Kiwi hétvége

 

Nem, nem kiwit ettünk, hanem a kiwi nevű társasjátékkal játszottunk (Ez a reklám helye, Igazgyöngy által készített kitűnő figyelemfejlesztő játék). Most próbáltuk a gyerekekkel először és sokuknak nagyon tetszett.

Ezen a hétvégén új dologgal is kísérleteztünk, “mozival” készültünk az 5. és 6. osztályosoknak. Az “Egyszer volt, hol nem volt...az ember” című történelmi rajzfilm sorozatból vetítettünk nekik két részt. A gyerekek pontosan adták át egymásnak az információt, hogy kiket várunk és hány órára és úgy is érkeztek!! Reméljük legközelebb is ilyen lelkesen jönnek, hiszen azt tervezzük, hogy témába illő játékokkal, feladatokkal készülünk nekik.

Vasárnap pedig néhányunknak volt szerencséje kipróbálni a lenkei asszonyok vendégszeretetét, egy budapesti csoporthoz csatlakozhattunk ebédre. Megtapasztalhattuk, amit eddig is sejtettünk: jól főznek és nagyon kedvesen látják vendégül az embert.

Persze nem csak ettünk és filmeztünk a hétvégén hanem játszottunk és játszottunk és beszélgettünk és elsősökkel tanultunk miközben nagyon jól éreztük magunkat és kellemesen elfáradtunk.

Legközelebb február 23-25 között megyünk, tarts velünk te is!!

Ha érdekel, jelentkezz: ujgyerektaborbodvalenke@gmail.com vagy +3620-475-2208

 

Szólj hozzá

önkéntes Bódvalenke