2019. már 26.

Márciusi hétvége

írta: Újgyerektábor Bódvalenke
Márciusi hétvége

Szerencsénkre pénteken március 15-e miatt a gyerekek nem voltak iskolába, így már reggel elindultunk Bódvalenkére és már kora délután mehettünk is játszani a gyerekekkel. A pénteki napunk hátralévő részét játékkal töltöttünk. A legmenőbb játékok továbbra is a Solo és Dobble voltak, de hatalmas partik voltak egy Activityhez hasonló (kisebbnek való) játékból is. Folytattuk a rajzolós projektünket is, mostanra már majdnem az összes gyerek elkészítette saját freskóját a pályázatra. Annyit elárulunk, hogy nehéz dolgunk lenne a legjobbakat kiválasztani, ha nekünk kéne szavaznunk. Alig várjuk, hogy elkészüljenek a képek és megmutathassuk nektek!

Persze ez a hétvége sem a szokásos kerékvágásban ment, hiszen idén a lenkeiekkel együtt mi szervezzük a bódvalenkei nyári Sárkányünnepet és a hétvégén össze is ültünk a főző asszonyokkal és elindult az ötletelés. Ha minden jól megy, idén a kamaszok is aktívan beszállnak majd a szervezésbe és az ünnep lebonyolításába. A dátumról a következő bejegyzésben már biztosan írunk. Emellett persze nem maradt el a rengeteg játék.

Vasárnapra gyönyörűen kisütött a nap és minden család az udvarába fogadott minket, ott játszottunk a gyerekekkel. Szerencsére a jó idő azért nem akadályozott minket és a gyerekeket sem abban, hogy tanuljunk egy-egy órát.

Továbbra is szívesen látunk minden önkénteskedni vágyót. Középiskolások, figyelem: most, hogy már alapítvány vagyunk tudunk kötelező iskolai közösségi szolgálatot (IKSZ) jóváírni, nagyon szívesen fogadunk lelkes középiskolásokat a projektünkbe. A részletekért írjatok az ujgyerektaborbodvalenke@gmail.com e-mail címre.

Köszönjük a Magyar Református Szeretetszolgálatnak, hogy használhatjuk a projektirodát és köszönjük a VisFontisnak, hogy támogatják utazásunkat.

  

Legközelebb április 26-28 között megyünk!

Szólj hozzá